\

נינג'ה גריל מתכונים ירקות

נינג'ה גריל הוא ההמצאה הטובה ביותר לכל מטבח. אין ספק ש- Ninja Grill הופך את תהליך הבישול לפשוט וקל, וגם מספק מאכלים טעימים ועסיסיים שעשויים היטב.

השאלה היא מה כדאי לבשל ב- Ninja Grill שגם יהיה טעים ומיוחד ובכל זאת יהיה עם טעם של בית? אם אתם צמחונים או טבעונים, רוצים לעשות קצת דיאטה או פשוט אוהבים ירקות, אנחנו ב- Hot Mobile ריכזנו את המתכונים הללו במיוחד בשבילכם.

 

פלפלים ממולאים באורז, ירקות, פלפל חריף וגבינה

מצרכים:

 

  • 6 גמבות/פלפלים ירוקים, שהחלק העליון שלהם חתוך. הסירו את הזרעים מתוך הפלפלים והשאירו אותם נקיים וחלולים
  • 4 שיני שום כתושות
  • בצל לבן קטן, מקולף וחתוך לקוביות
  • 250 גרם אורז מבושל
  • 300 גרם עגבניות טריות מרוסקות/רוטב עגבניות מוכן
  • 100 גרם פלפלים חריפים קצוצים דק
  • חצי כוס של ציר ירקות
  • 250 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • תבלינים: תערובת תבלינים איטלקית/מקסיקנית לטעם. לחלופין, אפשר לשלב בין פפריקה לקמצוץ כמון ואבקת צ'ילי. מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:

 

  1. הוסיפו את כל המרכיבים חוץ מהגמבות וחצי מכמות הגבינה לקערה גדולה.

  2. הפעילו את נינג'ה גריל וכוונו אותו ל- 180 מעלות, עם טיימר של 32 דקות. בחרו באפשרות הצלייה (Roast) ולחצו על כפתור ההפעלה (Start) כדי להתחיל את תהליך החימום.

  3. בזמן זה נינג'ה גריל מתחמם וניתן לקחת בכף את התערובת שיצרנו בקערה, ובאמצעותה למלא את הפלפלים ככל האפשר. במידת הצורך, לחצו קלות על התערובת בתוך הפלפלים, כדי לפנות מקום ולהוסיף עוד מהתערובת.

  4. כאשר נינג'ה גריל מצפצף הוא חם מספיק וניתן למקם בו את הפלפלים כלפי מעלה. סגרו את נינג'ה גריל ואפשרו לפלפלים להתבשל במשך כחצי שעה.

  5. לאחר כחצי שעה, פתחו את נינג'ה גריל ופזרו מעל לפלפלים את הגבינה המגורדת שנותרה בצד. סגרו את המכסה של נינג'ה גריל ואפשרו לפלפלים להתבשל במשל כשתי דקות נוספות.

  6. כאשר תהליך הבישול הושלם, הגישו חם ואכלו מיד.

 

בתיאבון!

 

סטייק כרובית צלוי עם סלסה יוונית

 

מצרכים:

 

  • ראש כרובית שלם, נקי מעלים וגזע
  • 100 גרם זיתי קלמטה חתוכים, ללא גלעין
  • 150 גרם גמבות צלויות וקצוצות
  • 1 כף תבלין אורגנו
  • 1 כף תבלין פטרוזיליה
  • 3 שיני שום כתושות
  • מיץ מלימון אחד טרי
  • 250 גרם גבינת פטה מגורדת
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 100 גרם אגוזי מלך, חתוכים גס
  • 1 פלפל סגול קטן קצוץ
  • 4 כפות שמן קנולה
  • מלח לפי הטעם

 

 

אופן ההכנה:

 

  1. חתכו את הכרובית מהראש כלפי מטה לשני חצאים עבים ושטוחים בצורת "סטייק". שמרו את יתר הכרובית.

  2. הכינו את הסלסה היוונית: בקערה גדולה ערבבו את הזיתים, הגמבות הצלויות, האורגנו, הפטרוזיליה, השום, מיץ הלימון, הפטה, המלח, הפלפל, אגוזי המלך, הבצל הסגול ושתי כפות של שמן קנולה.

  3. הכניסו את תבנית הצלייה אל תוך נינג'ה גריל וסגרו את המכסה. בחרו באפשרות גריל, כוונו את הטמפרטורה למקסימום ואת הטיימר ל- 17 דקות. לחצו על כפתור ההפעלה (Start) כדי להתחיל את תהליך החימום.

  4. כאשר נינג'ה גריל מתחמם ניתן להבריש את ה"סטייקים" של הכרובית בשתי הכפות הנותרות של שמן הקנולה. תבלנו את הכרובית במלח לפי הטעם.

  5. כאשר נינג'ה גריל מצפצף ומעדכן שהתחמם, ניתן למקם בתבנית הצלייה את ה"סטייקים" של הכרובית. סגרו את המכסה ואפשרו לכרוביות להיצלות במשך כ- 10 דקות.

  6. לאחר כ- 10 דקות, הפכו את ה"סטייקים" של הכרובית בתוך נינג'ה גריל וסגרו את המכסה. אפשרו להן להצלות במשך כ- 5 דקות נוספות.

  7. לאחר מכן, פזרו על ה"סטייקים" את הסלסה היוונית בנדיבות ובאופן שווה. סגרו את המכסה וצלו אותם במשך כשתי דקות נוספות.

  8. כשתהליך הבישול של נינג'ה גריל הושלם, ניתן להגיש חם בליווי מה שנשאר מהסלסה היוונית בצד.

 

בתיאבון!  
 

 לכל דגמי נינג'ה גריל

לכל מוצרי נינג'ה

צריכים עזרה? אנחנו כאן בשבילכם